ADATA lanseaza modulele de ram XPG SPECTRIX D60G

Posted By: Admin On April 25, 2019 In Others.

ADATA a anuntat lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D60G. Memoriile DDR4 XPG SPECTRIX D60G au un design unic, cu iluminare dubla RGB, care ofera cea mai mare suprafata RGB dintre toate modulele de memorie. Noile modele au o gama larga de frecvente, de la 3200-4133MHz.

Modelul D60G are cea mai mare suprafata cu iluminare RGB pe mm2 fata de orice alt modul de memorie aflat pe piata, peste 60% din suprafata produsului.

Utilizatorii isi pot personaliza experienta in jocuri cu efecte de iluminare programabile. Pot seta modele, viteza pulsului, intensitatea luminii si multe altele. Controlul este usor de realizat cu aplicatia XPG RGB Sync, iar daca utilizatorii au deja un software de control al iluminarii RGB de la un producator de placi de baza, il pot folosi si pe acesta.

Memoriile D60G sunt construite cu chip-uri de inalta calitate si un radiator metalic, pentru o excelenta integritate, fiabilitate si stabilitate a semnalului care prelungesc in mod eficient durata de viata a modulului de memorie.