Death Stranding se poate sa nu mai fie Exclusiv Playstation

Posted By: Admin On August 12, 2019 In Games.


Update 12.08.2019


Zilele trecute, ResetEra a descoperit faptul ca pe pagina PlayStation Austraila a avut loc o actualizare ciudata. Death Stranding se pare ca a fost sters de pe pagina dedicata jocurilor exclusive pentru PlayStation 4.

Conform Wayback Machine, Death Stranding a fost listat ultima oara pe aceasta pagina pe data de 31 Mai. Aceasta schimbare insa nu ar trebui insa sa vina ca o surpriza, intrucat coperta oficiala a jocului nu contine branding-ul "Only on PlayStation" care este standardul pentru exclusivitati. Totusi, de cand Kojima Productions a anuntat parteneriatul cu Sony, Death Stranding a fost mereu numit un joc exclusiv pe console, astfel fanii care se joaca pe PC au fost exclusi din start.

Chiar daca nu a fost anuntat pentru PC, multi oameni au sperat insa ca jocul va ajunge pe toate platformele la un moment dat. Chiar daca descoperirea celor de la ResetEra a fost facuta din greseala, perioada in care aceasta a fost facuta publica ne poate indica faptul ca se poate, totusi, sa vedem Death Stranding atat de PS4, cat si pe Xbox si PC.

Sursa: Zona.IT

Data de lansare pentru Death Stranding a fost dezvaluita. Jocul se va lansa pe 8 noiembrie 2019 si este un joc exclusiv Playstation.

In Death Stranding veti lua rolul lui Sam Bridges si veti infrunta o lume distrusa si plina de mistere.

Death Stranding este unul dintre cele mai anticipate jocuri noi din 2019.