Death Stranding va fi lansat si pe PC

Posted By: Admin On October 31, 2019 In Games.


Update 31.10.2019


Death Stranding va fi disponibil si pe PC.

Varianta PC nu va fi lansata luna viitoare, cand va sosi cea pentru platforma conceputa de Sony. Vom avea ocazia sa jucam Death Stranding pe PC abia in vara anului viitor.

Mai multe detalii despre cerinte de sistem vor fi disponibile de anul viitor, cel mai probabil.Update 12.08.2019


Zilele trecute, ResetEra a descoperit faptul ca pe pagina PlayStation Austraila a avut loc o actualizare ciudata. Death Stranding se pare ca a fost sters de pe pagina dedicata jocurilor exclusive pentru PlayStation 4.

Conform Wayback Machine, Death Stranding a fost listat ultima oara pe aceasta pagina pe data de 31 Mai. Aceasta schimbare insa nu ar trebui insa sa vina ca o surpriza, intrucat coperta oficiala a jocului nu contine branding-ul "Only on PlayStation" care este standardul pentru exclusivitati. Totusi, de cand Kojima Productions a anuntat parteneriatul cu Sony, Death Stranding a fost mereu numit un joc exclusiv pe console, astfel fanii care se joaca pe PC au fost exclusi din start.

Chiar daca nu a fost anuntat pentru PC, multi oameni au sperat insa ca jocul va ajunge pe toate platformele la un moment dat. Chiar daca descoperirea celor de la ResetEra a fost facuta din greseala, perioada in care aceasta a fost facuta publica ne poate indica faptul ca se poate, totusi, sa vedem Death Stranding atat de PS4, cat si pe Xbox si PC.

Sursa: Zona.IT

Data de lansare pentru Death Stranding a fost dezvaluita. Jocul se va lansa pe 8 noiembrie 2019 si este un joc exclusiv Playstation.

In Death Stranding veti lua rolul lui Sam Bridges si veti infrunta o lume distrusa si plina de mistere.

Death Stranding este unul dintre cele mai anticipate jocuri noi din 2019.