Divinity: Fallen Heroes a fost anuntat

Posted By: Admin On April 2, 2019 In Games.

Divinity Fallen Heroes a fost anuntat. Este un fel de continuare pentru Divinity Original Sin 2, cu personaje comune si o poveste ce continua de unde s-a terminat cea a jocului, dar fara a fi tocmai un RPG.

In schimb, Fallen Heroes abordeaza o structura similara cu cea a lui Dragon Commander, cu misiuni individuale pe care va trebui sa le indepliniti. Intre misiuni veti putea sa va intoarceti la baza voastra, reprezentata de un vapor ce poate fi invocat in timpul luptelor ca suport de artilerie. Pe nava veti mai putea discuta cu personajele recrutate pe parcursul povestii, veti putea sa va ocupati de echiparea lor, si veti avea de facut alegeri care vor schimba directia firului narativ.

Jocul va modifica oarecum gameplay-ului de baza pe partea de lupte, din moment ce mareste marimea echipei de la patru la sase, va adauga arme de foc, va include o noua suprafata cu care se va putea interactiona in moduri amuzante, si in general promite sa ofere o experienta diferita fata de predecesorii sai.

Divinity: Fallen Heroes va putea fi jucat si in mod cooperativ, urmand sa fie lansat anul acesta.