Un joc de carti Lord of the Rings este in lucru

Posted By: Admin On December 28 , 2017 In Games.

The Lord of the Rings Living Card Game este primul joc de la noul dezvoltator Fantasy Flight Interactive.

In The Lord of the Rings LCG veti conduce o echipa de pana la trei eroi printr-o serie de campanii diferite, castigand carti noi, personalizand pachetul de 30 de carti si achizitionand noi pachete de carti pe masura ce acestea se vor lansa. Veti lupta cu seturile controlate de calculator si atunci cand jocul se va lansa pe deplin, veti putea sa faceti echipa cu un prieten pentru a confrunta arma lui Sauron intr-un mod cooperativ.

Jocul va intra in Early Access la inceputul anului viitor si ar trebui sa fie gata sa se lanseze in termen de cinci luni, spune Fantasy Flight. Va trebui sa platiti pentru Early Access prin achizitionarea uneia dintre cele trei niveluri de Founderís Packs, dar dupa lansare, jocul de baza va fi gratuit. Cardurile suplimentare vor fi disponibile pentru cumparare in magazinul jocului, iar dezvoltatorul va adauga noi pachete de carti si campanii in timp.

Veti putea, de asemenea, sa cumparati cartile suplimentare cu bani pe care ii castigati prin joc, prin intermediul campaniei.