Need for Speed Heat - Cerinte de Sistem

Posted By: Admin On October 23, 2019 In Games.

Update October 23:

Need for Speed Heat va fi lansat in ziua de 8 noiembrie. EA a dezvaluit cerintele de sistem pentru varianta de PC.

Pentru a putea rula jocul veti avea nevoie de:

Minim: Windows 10, Procesor Intel Core i5 3570 sau AMD FX 6350, 8GB Memorie Ram, Placa Video Nvidia GTX 760 sau AMD Radeon HD7970 sau AMD Radeon R9 280X, Spatiu liber HDD 50gb, Conexiune la internet.

Recomandat: Procesor Intel Core i7 4790 sau AMD Ryzen 1300x, 16GB Memorie Ram, Placa Video Nvidia GTX 1060 sau AMD Radeon RX 480, Conexiune la internet, 50GB spatiu liber HDD.Au aparut secvente de Gameplay din Need for Speed Heat pe care le puteti vedea mai jos.

Need for Speed Heat va avea la baza un fir narativ complex, actiunea urmand sa aiba loc in orasul Palm City, prezentat sub forma unui nou mediu de joc de tip open-world. Pe timp de zi, soferii vor putea concura in Speedhunters Showdown, o competitie legala, castigurile obtinute astfel putand fi investite in elemente de personalizare si upgrade-uri pentru masini.

Noaptea jucatorii vor fi nevoiti sa riste pentru a-si dobandi reputatia in curse ilegale, unde vor avea de infruntat si neobositele patrule ale Politiei.

Jocul se va lansa pe data de 8 Noiembrie si poate fi precomandat chiar acum daca doriti sa rezervati o copie a jocului.

Need for Speed Heat a fost anuntat si are si un Trailer pe care puteti sa il vedeti mai jos.

Din acest trailer aflam o parte din poveste, vedem urmariri in mare viteza ale politiei, curse ilegale si curse drag. Sistemul de tuning pare sa fie bine lucrat cu body-kit-uri late, spoilere mari, jante frumoase si cine stie ce alte surprize vom mai avea in joc.

Ghost Games au anuntat faptul ca noul NFS nu va avea Speed Cards sau alte mecanici de tipul loot box. Dupa lansare, Ghost Games planuiesc sa lanseze DLC-uri contra cost care vor veni sub forma unor pachete de masini. In plus, un Time-Save Pack va fi disponibil la un moment dat, iar rolul acestuia este sa afiseze pe harta toate obiectele de colectionat ascunse pe harta.

Avem si o data de lansare si posibilitatea de pre-order, asadar, fanii care vor sa isi rezerve de acum o copie a lui Need for Speed Heat, pot sa plateasca in avans, jocul se va lansa pe data de 8 Noiembrie.Sursa: Zona.IT