Nvidia a lansat serviciul Geforce NOW

Posted By: Admin On January 8 2018 In Others.

NVIDIA a anuntat lansarea versiunii beta a serviciului de game-streaming GeForce NOW, care ofera acces, prin intermediul cloud-ului, la supercomputere capabile sa ruleze o selectie generoasa de jocuri din librariile digitale, precum Uplay, la cele mai inalte setari. Astfel, jucatorii se vor putea bucura de titlurile preferate la o rezolutie 1080p, cu pana la 120 de cadre pe secunda.

Cu ajutorul acestui serviciu, NVIDIA ofera acces la puterea de calcul din propriile centre de date, ceea ce inseamna ca gamerii au nevoie numai de o conexiune puternica si stabila la internet pentru a juca titlurile favorite din propria librarie, totul la cele mai inalte setari, chiar si pe PC-uri sau laptopuri mai vechi. In acest moment, GeForce NOW poate fi testat gratuit.

GeForce NOW va accesa librariile de jocuri ale utilizatorilor de pe cele mai importante platforme digitale, printre care se numara de astazi si Uplay PC al companiei Ubisoft. Titlurile disponibile in acest moment sunt Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Assassin's Creed: Black Flag, Tom Clancy's The Division, For Honor si Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands.

GeForce NOW le ofera gamerilor libertatea de a se bucura de gaming-ul cu performante ridicate in orice loc. Conecteaza un numar mare de computere cu Windows si macOS la supercomputere din cloud, facand streaming grafic la 1080p si pana la 120 cadre per secunda.

Fiindca operatiunile dificile au loc in centrele de date NVIDIA, utilizatorii se pot bucura de cele mai spectaculoase jocuri ale anului la setari maxime si frame rate-uri ridicate, chiar si pe PC-uri mai vechi.

Este suficient ca utilizatorii sa se conecteze la librariile lor de jocuri din magazinele digitale cunoscute, precum Uplay sau Steam, si sa porneasca jocurile. De asemenea, jocurile free-to-play pot fi instalate.

GeForce NOW ofera o experienta de gaming mai rapida ca oricand, întrucat task-urile de mentenanta a sistemului sunt gestionate de o alta entitate. Patch-urile si update-urile de drivere se instaleaza automat, iar salvarile in cloud sunt pornite pentru gaming-ul cross-platform.

GeForce NOW dispune de update-uri constante, inclusiv de imbunatatiri ale service-ului, jocuri noi si centre de date suplimentare. Cel de-al zecelea centru de date GeForce NOW tocmai a fost deschis in Amsterdam, oferind o experienta de gaming fluida utilizatorilor din America de Nord si Europa.

Serviciul este disponibil îin versiunea public beta pe majoritatea sistemelor desktop si laptop Mac si cu Windows din Europa si America de Nord. Aplicatia GeForce NOW este disponibila si în limbile franceza si germana, cu suport pentru limba pentru majoritatea jocurilor populare, precum PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, Arma 3, Garry's Mod, Fortnite si nu numai.

Pe fondul cererii extrem de ridicate, exista o lista de asteptare pentru versiunea beta a serviciului. Utilizatorii pot intra pe lista începand din acest moment, fie ca utilizeaza PC sau Mac, si sa-si transforme computerul in cel mai bun tool pentru gaming.


Sursa: zonait.tv