PUBG va primi functie de alegere harta in curand

Posted By: Admin On April 21, 2017 In Games.

Update 21.04.2018:

Intr-o postare pe Steam, PUBG Corp a dezvaluit ca vor introduce abilitatea de a selecta ce harta doriti sa jucati.

Odata ce caracteristica va fi disponibila, jucatorii vor putea sa aleaga daca prefera sa joace pe harta originala Erangel sau pe noul Miramar atunci cand incepe un joc. Daca sunt selectate ambele harti, jocul va alege aleatoriu intre ele.

"Lucrul la aceasta noua functie este aproape complet", spune PUBG Corp. Dezvoltatorul nu a dezvaluit inca un timp estimat pentru cand jucatorii se pot astepta ca selectarea hartii sa fie implementata in varianta live a jocului, dar aceasta va aparea mai intai pe serverul de testare al PUBG, cu o lansare oficiala la scurt timp dupa.

PUBG Corp. lucreaza in prezent la o a treia harta ce poarta numele de cod Savage, care are o marime de aproximativ un sfert din dimensiunea celorlalte doua. PUBG Corp a organizat recent o a doua runda de testare pentru Savage in aceasta saptamana, desi aceasta a fost disponibila numai pentru anumiti jucatori selectati care au primit o cheie beta pentru acces la serverul experimental. PUBG Corp lucreaza, de asemenea, la un sistem de pesteri subterane pentru Savage.


_________________________________________________________


PlayerUnknown's Battlegrounds este pe cale sa primeasca un nou patch.Patch-ul se va lansa saptamana viitoare si va rezolva o mica parte din problemele de ordin tehnic ale jocului si va adauga cateva noutati:

-Va adauga o arma noua, Mini-14. Arma va putea fi gasita pe oriunde prin joc.

-Vor fi adaugate clasamente dedicate pentru modul de first person.

-Va fi integrata ceata pe harti.