World of Warcraft: Battle for Azeroth

Posted By: Admin On August 13, 2018 In Games.

Battle for Azeroth se lanseaza astazi la ora 23:59 Server Time/CET (00:59 la noi). Aceasta lansare este prima lansare globala din istoria jocului deci este foarte posibil sa apara probleme legate de stabilitate.

Battle for Azeroth este urmatorul expansion World of Warcraft si trimite jucatorii intr-o aventura in Kul Tiras si Zandalar.

Acest expansion reaprinde conflictul dintre Alianta si Hoarda

Nivelul maxim al jocului a fost urcat la 120.

In Battle for Azeroth fiecare factiune cauta noi recruti. Alianta isi uneste fortele cu Kul Tiras, taramul Jainei Proudmoore iar Hoarda se aventureaza in din Zandalar, pentru a recruta trolii de partea lor.

Battle for Azeroth aduce oarecum clase noi, prin caracteristici estetice: Lightforged Draenei, Highmountain Tauren, Nightborne, Void Elves, Dark Iron Dwarves si Zandalari trolls.

Battle for Azeroth va avea aventuri specifice:

Island Expeditions este o activitate hibrida PVP / PVE in care grupuri de trei jucatori exploreaza insulele necunoscute. Aceste evenimente sunt dinamice si vor introduce noi provocari pe masura.

Warfronts. Grupuri de 20 persoane vor lansa un atac pentru a captura locatiile strategice cheie. Veti conduce atacul insotiti de soldati sub comanda voastra pe masura ce asediati avanposturile si luptati cu comandantii inamicului.

Artifactele din Legion nu vor mai fi existente, dar in locul lor va fi un sistem similar, in care veti avea acces la o noua resursa numita Azerite, folosita pentru a va personaliza armura si noile caracteristici legate de partea estetica.

Battle for Azeorth va avea 10 Dungeon-uri la inceput si un Raid. Pe parcurs vor fi mai multe.

Dungeon-uri:

-Waycrest Mano

-Freehold

-Tol Dagor

-Shrine of the Storm

-Siege of Boralus

-Atal'Dazar

-Temple of Sethraliss

-The Underrot

-King's Rest

-Kezan

Raids:

-Udir, Halls of Control