0

AMD a confirmat Radeon Ray Tracing

Urmatoarea generatie de console vor suporta Ray Tracing, avand placi video facute de AMD. Asa s-a ivit intrebarea „Oare cand va sosi Ray Tracing pe PC, pe placile video Radeon?”.

Dean Takahashi, VentureBeat a pus exact intrebarea asta la CES 2020, la care Lisa Su a raspuns:

Am spus in trecut ca Ray Tracing este important si cred in continuare lucrul asta, dar daca te uiti unde suntem astazi, este inca foarte devreme pentru Ray Tracing.

Investim foarte mult in Ray Tracing si ecosistemul din jurul sau – Ambii parteneri de console pe care ii avem vor implementa Ray Tracing pe consolele lor. Pe masura ce parcurgem 2020 si placile noastre video dedicate vor avea Ray Tracing pe PC.

Cred ca inca este foarte devreme, iar ecosistemul trebuie sa se dezvolte. Avem nevoie de mai multe jocuri si mai mult software si aplicatii pentru a profita de Ray Tracing, insa ne simtim destul de bine in ceea ce priveste pozitia in care stam cand vine vorba de Ray Tracing.

Asadar, Lisa SU a confirmat ca placile video de anul asta vor avea Ray Tracing, dar in acelasi timp a tinut sa clarifice ca se afla abia la inceput, asa ca va fi destul de mult de lucru la dezvoltarea acestui ecosistem. Cu toate acestea AMD se „simte foarte bine” despre pozitia sa in ceea ce priveste Ray Tracing.

Nu au fost oferite detalii despre cand, sau in ce placi, la ce pret vom putea vedea Ray Tracing.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *