0

Google Pixel 4a a fost prezentat oficial

Google Pixel 4a a fost prezentat publicului. Acest model va fi unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri de pe piata; cu atat mai mult cu cat ofera o experienta cat mai curata de Android.

Pixel 4a este un smartphone de buget care taie cateva dintre caracteristicile modelului premium, incercand insa sa pastreze o experienta cat mai bogata. De exemplu, sasiul a fost inlocuit cu o carcasa din policarbonat.

Pe partea de camere, Google Pixel 4a vine cu un senzor dual-pixel de 12.2MP. Camera principala ofera stabilizare electronica a imaginii si are f/1.7, un unghi de vizualizare de 77 de grade si modurile Night Sight si Portrait.

Google Pixel 4a este primul telefon din serie care ofera o camera punch-hole; mai exact un senzor de 8MP frontal care ofera un ecran bezel-less. Ecranul are un panou OLED de 5.81″ cu o rezolutie de 1080 x 2340 de pixeli.

Google Pixel 4a va rula un chip Qualcomm Snapdragon 730G in combinatie cu 6GB de memorie RAM si stocare este de 128GB. Telefonul va rula Android 10 din fabrica si va oferi trei ani de suport software si update-uri de securitate.

Telefonul va avea un jack de casti, iar asezarea butoanelor este standard: power si volum pe dreapta, iar slotul SIM pe stanga.

Pretul telefonului de buget de la Google va fi de 349$, sau aproximativ 1750 de lei cu TVA.

Sursa: Zona.IT

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *