0

Rainbow Six Siege: Operation Void Edge este in testare si va fi disponibil curand

Ubisoft a dezvaluit urmatoarea operatiune a lui Rainbow Six Siege, Void Edge. Aceasta introduce doua personaje noi si o varianta refacuta a hartii Oregon. Cei doi operatori noi vin cu o serie de puteri foarte interesante:

  • Oryx este un individ musculos capabil sa sparga baricade si pereti destructibili cu forta sa fizica. Se poate izbi si de inamici, trantindu-i la pamant. Onyx mai poate sa si topaie foarte bine, fiind in stare sa patrunda prin gaurile din podea catre un etaj superior.
  • Iana are o holograma ce se poate reincarca si care se comporta ca personajul in sine. Holograma poate fi controlata de parca ar fi propriul personaj, miscandu-se pe harta si fiind capabila sa atace inamici, desi nu face nici un fel de paguba. Este o unealta utila la distragerea atentiei inamicilor si la explorarea hartii.

Vom avea parte și de o varietate de schimbari mai mici pentru joc, precum un meniu principal refacut, optiunea de ban pentru harti si ocazionalul mod arcade.

Maritul Tachanka va putea sa isi ia mitraliera la subrat in lupta si va mai putea folosi un aruncator de grenade incendiare.

Update-ul este disponibil de saptamana aceasta pe serverul de testare, urmand sa apara si in jocul de zi cu zi in curand.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *