0

Sony lanseaza Xperia L4

Sony a anuntat un nou telefon, este vorba despre Xperia L4. Telefonul are un display de 6.2” si un raport de aspect 21:9. Formatul 21:9 permite vizualizarea simultana a mai multor tipuri de continut si o navigare mai fluida, iar datorita Sony UI pentru redarea de continut distinct in mai multe ferestre, utilizatorii pot rula doua aplicatii in acelasi timp, la o dimensiune optima.

Xperia L4 este dotat cu trei camere, avand un senzor principal de 13MP, unul ultra-wide de 5MP si o camera de adancime de 2MP.

Pentru obtinerea unei imagini complete se poate comuta intre cele doua moduri, wide si ultra-wide, avand astfel posibilitatea unei imortalizari perfecte, atat pentru peisaje surprinzatoare, cat si pentru portrete naturale.

Posibilitatile de creatie oferite de sistemul foto sunt amplificate de display-ul cu un format 21:9, care permite realizarea de clipuri video si imagini cu acest format.

Telefonul are o baterie de 3.580mAh cu optiunea de fast charging. Datorita functiei Adaptive Charging, Xperia L4 monitorizeaza incarcarea telefonului, asigurandu-se ca bateria nu este supraincarcata si ca isi pastreaza durabilitatea si calitatea pentru mai mult timp.

Sursa: Zona.IT

[Total: 0   Average: 0/5]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *