0

Valorant – noul joc FPS de la Riot Games

Riot Games a prezentat oficial detalii despre Valorant si o perioada de lansare. Pentru cei care ati ratat insa zvonurile, Valorant a fost anuntat anul trecut alaturi de o multime de alte proiecte. Din pacate, la acel moment se stia doar ca va fi un shooter tactic.

Valorant va fi lansat in vara acestui an iar pe site-ul oficial avem si o descriere a jocului:

Valorant este un joc free-to-play care combina abilitatile precise, mizele mari, gameplay-ul letal si momentele tensionate care rasplatesc jucatorii creativi. Valorant va pune fata in fata doua echipe a cate cinci jucatori intr-un mod de joc bazat pe runde. Atacatatori vs Apartori, iar cea mai buna echipa la finalul a 24 de runde va castiga.

In Valorant, jucatorii vor avea de ales dintr-o selectie mare de agenti supranaturali si gata de lupta cu care vor cuceri diverse locatii, fiecare avand un set unic de abilitati care completeaza stilul de joc al fiecaruia. Abilitatile sunt create pentru a facilita oportunitati tactice.

Dupa ce am citit descrierea si am vazut un video, pot sa zic sincer ca arata ca un mod de Counter Strike: Source, avand un stil de joc semi-realist cu arme normale, iar lucrurile imprumutate de la Overwatch sunt abilitatile personajelor. Nu stiu daca sa ma bucur de chestia asta sau nu, insa sunt sigur ca jocul va avea succes printre fanii LoL care probabil vor vrea o gura de aer proaspat dupa atatia ani in care Riot a avut un singur titlu.

Sursa: Zona.IT

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *